Välkommen hit till min blogg!

Jag heter Patrik Rasmusson och lever mitt liv ungefär som alla andra. Jag går upp på morgonen, äter frukost, åker till jobbet, kommer hem och går och lägger mig. Precis som många andra miljoner människor gör varje dag, år ut och år in. Det är vardagslivet som förenar oss, det vi känner igen hos andra och det man kan jämföra med. Det är detaljerna som är det intressanta, hur de olika stegen går till och det är i det vår personlighet ligger i dagens måsten.

Men det finns en annan stor post av dagen som inte handlar om lunken. Där man gör saker som inte påminner om andras liv, där man är helt fri att välja som man vill och fylla tiden med saker som man är passionerad av. Det är det som kallas fritiden, och i slutändan är det uttrycket av ens innersta personlighet. Det är då man får tillfälle att verkligen leva ut sina intressen och göra det man mår bra av. Saker som upptar fritiden skiljer sig kraftigt åt, och ofta så kan det handla om unika kombinationer. Så är fallet för mig, saker som jag dessutom vill skriva om.

Det första är förfinad teknik i olika sporter. Det handlar helt enkelt om skotteknik och hur man på bästa sätt gör för att avlossa ett skott så effektivt och snyggt som möjligt. För mig spelar det ingen roll vilken sport det handlar om, så fort människor med talang presterar skott som verkligen skiljer ut sig från mängden så är jag intresserad. Dock har jag ett fokus på ishockey, fotboll och innebandy, av den enkla anledningen att det är de sporter som intresserar mig mest. Här på bloggen kommer jag tipsa om bra och snygga skott och prata lite om hur man gör.

Det andra är heminredningen. En del som intresserat mig mer och mer för varje år som gått. Jag har börjat inse hur mycket man kan göra i hemmet och hur det inte enbart förbättrar utseendet, utan också hur man mår bättre som person när man får till inredningen på ett sätt som känns hemtrevligt och personligt. Även detta kommer att bli ett ämne som jag tar upp här på bloggen.